Over ons

 

Q-Business is een klein en flexibel webdesignbureau gevestigd in Uden. Wij bouwen websites en webshops voor kleine ondernemingen. Als wij in contact komen met grote bedrijven, gaan we samenwerken met andere bureaus waarmee wij een samenwerkingsverband hebben als wij geen voldoende resources hebben.

Wij bieden ook onderhoudscontracten aan voor uw website of webshop, ook voor websites of webshops die niet door ons zijn gebouwd.

Daarnaast geven wij ook adviezen op het gebied van SEO.

Dus wilt u een WordPress website laten maken neem contact met ons.

 

Waarin verschillen wij van andere bureaus

Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij reageren zo snel mogelijk op uw offerte, verzoek of vraag. Als u een offerte aanvraagt, zullen wij altijd contact met u opnemen om e.e.a. te bespreken

Wij werken met lay-outs die volledig aanpasbaar zijn. Wij gebruiken dus geen (standaard) templates waarmee buro’s heel snel een website kunnen bouwen, meestal is het allemaal hetzelfde. Wij gaan op zoek naar een lay-out die past bij uw business.

Wij bieden 2 weken nazorg. In die twee weken mogen er nog een aantal kleine wijzigingen worden doorgevoerd zonder extra kosten.

Wij zijn flexibel met onderhoudscontracten. Voor sommige klanten verzorgen wij ook de mailing. Uiteraard levert een klant wel zelf de content aan.

We adviseren startende ondernemers over de inzet van de website.

En uiteraard werken wij met veel passie aan uw website of webshop.

 

Anders

Wilt u gebruik van maken van onze diensten?

Pin It on Pinterest