SEO website

Wat is een SEO website? SEO is de afkorting van Search Engine Optimalization. Als u een website heeft laten maken, dan is het toch belangrijk dat u door uw (potentiële) klanten wordt gevonden. De meeste mensen gebruiken Google als ze iets op het internet willen opzoeken. Een SEO website is een website die door zoekmachines, waaronder Google, goed wordt gevonden.

Goed gevonden worden op Google vereist dat we uw website gaan optimaliseren. We gaan de SEO verbeteren door de volgende activiteiten uit te voeren:

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Welke relevante zoekwoorden worden gebruikt om uw product of dienst te vinden en met welke zoekwoorden maakt u de meeste kans om gevonden te worden. Uiteraard kijken we ook hoe vaak een zoekwoord gemiddeld per maand in Google wordt opgezocht. Met het schrijven van content, zal hier rekening mee worden gehouden.
SEO onderzoek

SEO onderzoek

Welke aspecten, zoals titel, afbeeldingen, zoekwoord dichtheid, koppen van hoofdstukken, meta omschrijvingen kunnen worden verbeterd.  Wordt er goed gebruik gemaakt van interne links naar andere pagina’s, tonen de pagina’s goed op mobiel en tablet en staan de technische instelling goed ingesteld.  Ook wordt er gekeken naar de gebruikerservaring
Lokale SEO inrichten

Lokale SEO inrichten

Het juist en compleet invoeren van lokale gegevens voor Google, waarmee een SEO voordeel kan worden bereikt. Daarnaast zullen we nog een aantal tips en trucs aanreiken om dit verder uit te breiden.
Snelheid website analyseren

Snelheid website analyseren

Snelheid is een belangrijke SEO factor. De snelheid wordt geanalyseerd en er volgt een advies over hoe dit kan worden verbeterd. Niet alleen belangrijk voor SEO, maar ook voor de bezoeker van de website. Als de website te traag is, haken veel bezoekers af.
De prijs voor het uitvoeren van de activiteiten is afhankelijk van de hoeveelheid pagina’s en berichten die de website bevat. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag even langs om e.e.a. verder toe te lichten. Het is overigens ook mogelijk om één van de activiteiten af te nemen.

SEO website onderhouden en verder optimaliseren

We hebben een SEO website. Zijn we nu klaar? Helaas moeten we u teleurstellen. SEO is eigenlijk een continu proces. De basis is weliswaar goed geregeld, maar om (nog) beter te scoren zal er regelmatig geëvalueerd moeten worden. Op welk zoekwoord scoor ik het beste, welke pagina wordt het meest bezocht, waar kan ik nog meer winst behalen etc.  Goed gevonden worden op Google is dus niet zo eenvoudig, het is constant de SEO verbeteren. Je hebt dus een lange adem nodig. 

Daarnaast kunnen er ook andere technieken worden toegepast zoals linkbuilding. Dit zijn links van andere websites naar uw website. Dit is nog steeds, wordt iets minder, een belangrijke ranking factor voor Google. Daarnaast vindt Google het belangrijk dat er links komen van websites die iets te maken hebben met uw product of dienst. Ook wordt er gekeken naar websites die volgens Google aanzien hebben. Hoe hoger het aanzien hoe meer dit wordt gewaardeerd, waardoor uw website zal stijgen in de ranking. Wat wij overigens stellig afraden is om backlinks te kopen. Het kan leiden tot een straf van Google waardoor uw website qua positie in Google daalt. Google heeft een algoritme ontwikkelt met meer dan 200 ranking factoren en het algoritme wordt regelmatig aangepast. Zoals gezegd is SEO een continu proces. Wilt u ondersteuning bij dit proces, neem dan contact met ons op.

SEO website

Pin It on Pinterest