SEO optimalisatie is een SEO website

Wilt u hoger scoren in Google door middel van SEO optimalisatie?

SEO is de afkorting van Search Engine Optimalization. Als u een website heeft laten maken, dan is het toch belangrijk dat u door uw (potentiële) klanten wordt gevonden. De meeste mensen gebruiken Google als ze iets op het internet willen opzoeken. Een SEO website is een website die goed gevonden wordt door zoekmachines waaronder Google.

Goed gevonden worden op Google vereist dat we uw website gaan optimaliseren. We gaan de SEO verbeteren door de volgende activiteiten uit te voeren:

Zoekwoorden onderzoek

Zoekwoorden onderzoek

Welke relevante zoekwoorden worden gebruikt om uw product of dienst te vinden en met welke zoekwoorden maakt u de meeste kans om gevonden te worden. Uiteraard kijken we ook hoe vaak een zoekwoord gemiddeld per maand in Google wordt opgezocht. Met het schrijven van content, zal hier rekening mee worden gehouden.
SEO onderzoek

SEO optimalisatie

Welke aspecten, zoals titel, afbeeldingen, zoekwoord dichtheid, koppen van hoofdstukken, meta omschrijvingen kunnen worden verbeterd.  Wordt er goed gebruik gemaakt van interne links naar andere pagina’s, tonen de pagina’s goed op mobiel en tablet en staan de technische instelling goed ingesteld.  Ook wordt er gekeken naar de gebruikerservaring op laptop/PC, tablet en telefoon.

Lokale SEO inrichten

Lokale SEO inrichten

Het juist en compleet invoeren van lokale gegevens voor Google, waarmee een SEO voordeel kan worden bereikt. Daarnaast zullen we nog een aantal tips en trucs aanreiken om dit verder uit te breiden.
Snelheid website analyseren

Snelheid website analyseren

Snelheid is een belangrijke SEO factor. De snelheid wordt geanalyseerd en er volgt een advies over hoe dit kan worden verbeterd. Niet alleen belangrijk voor SEO, maar ook voor de bezoeker van de website. Als de website te traag is, haken veel bezoekers af.

De prijs voor het uitvoeren van de activiteiten is afhankelijk van de hoeveelheid pagina’s en berichten die de website bevat. Is SEO optimalisatie interessant voor u? Wij komen graag even langs om e.e.a. verder toe te lichten. Het is overigens ook mogelijk om één van de activiteiten af te nemen.

Website onderhouden en verder optimaliseren

Alle activiteiten zijn uitgevoerd. Zijn we nu klaar? Helaas moeten we u teleurstellen. De basis is weliswaar goed geregeld, maar om (nog) beter te scoren zal er regelmatig geëvalueerd moeten worden. Op welk zoekwoord scoor ik heel goed, welke pagina wordt het meest bezocht, waar kan ik nog meer winst behalen etc.  Goed gevonden worden op Google is dus niet zo eenvoudig. SEO optimalisatie is dus een continu proces. Je hebt dus een lange adem nodig.

Daarnaast kunnen er ook andere technieken worden toegepast zoals linkbuilding. Dit zijn links van andere websites naar uw website. Dit is nog steeds, wordt iets minder, een belangrijke ranking factor voor Google. Daarnaast vindt Google het belangrijk dat er links komen van websites die iets te maken hebben met uw product of dienst. Ook wordt er gekeken naar websites die volgens Google aanzien hebben. Hoe hoger het aanzien hoe meer dit wordt gewaardeerd, waardoor uw website zal stijgen in de ranking. Google heeft een algoritme ontwikkelt met meer dan 200 ranking factoren en het algoritme wordt regelmatig aangepast. Zoals gezegd zoekmachine optimalisatie is een continu proces. Wilt u ondersteuning bij dit proces, neem dan contact met ons op.

SEO website door middel van SEO optimalisatie
linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding uitbesteden

De vraag die veel wordt gesteld is linkbuilding uitbesteden of het zelf doen. Laten we eerst voorop stellen dat wij in ieder geval geen voorstander zijn van backlinks kopen. Het kan leiden tot een straf van Google waardoor uw website qua positie in Google daalt. Wilt u toch backlinks kopen, zorg er dan voor dat u weet op welke sites deze worden geplaatst. Wij bieden dit in ieder geval niet aan. Het uitsteden kan een oplossing zijn om uw website te doen stijgen in de zoekmachines, alleen brengt dit wel behoorlijke kosten met zich mee. Soms moet er per maand €300 tot €500 worden betaald. En aangezien het niet veel zin heeft om dit voor een maand te doen, dient u rekening te houden met een behoorlijke investering. Wij bieden een oplossing aan die het midden houdt tussen het linkbuilding uitbesteden en het zelf doen. Wilt u weten wat wij doen, neem dan contact met ons op.

Pin It on Pinterest