Website onderhoud

Focus op uw business en laat ons uw website onderhouden

Website onderhoud of WordPress onderhoud is van groot belang als u uw WordPress website heeft laten maken of zelf heeft gebouwd. Met het onderhouden van website wordt niet alleen bedoeld het plaatsen van teksten, afbeeldingen of video’s op de website.

In WordPress wordt er naast een thema ook gebruik gemaakt van plugins, eenvoudig gezegd wordt er door middel van een plugin extra functionaliteit toegevoegd. Denk daarbij aan een reserveringsmodule of een plugin om de veiligheid van de website te vergroten. Zowel voor het thema als voor de plugins komen regelmatig nieuwe versies uit die geïnstalleerd, geactiveerd en getest moeten worden. Dit geldt ook voor nieuwe versies van WordPress. Deze updates zijn cruciaal, omdat u anders de kans loopt dat de website niet meer correct werkt of dat u een risico loopt qua beveiliging.

Volgens WordPress draait slechts iets meer dan 40% van de websites op de nieuwste versie van WP

Website onderhoud uitbesteden

Waarom website onderhoud uitbesteden?

Op zich kunt u een website prima zelf onderhouden, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Wat zijn de voordelen als u het onderhoud uitbesteed:

  • U kunt zich volledig richten op uw business
  • U hoeft aan het onderhoud geen tijd te besteden.
  • Wij zorgen dat alle componenten (WordPress, Plugins en Thema) up-to-date blijven
  • Snelle support via telefoon en e-mail

Pakketten voor WordPress website onderhoud

Wij hebben daarvoor een tweetal onderhoudspakketten samengesteld. Het basis pakket is zorgt ervoor dat het thema, de plugins en de WordPress versie up-to-date blijft. Bij het uitgebreide pakket helpen wij u ook met het maken van nieuwe pagina’s en/of het plaatsen van berichten.

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW

* Ondersteuning bij het maken van (nieuwe) pagina’s en plaatsen berichten is maximaal 30 minuten per maand!

Pin It on Pinterest