Website onderhoud

Website onderhoud of WordPress onderhoud is van groot belang als u uw WordPress website heeft laten bouwen of zelf heeft gebouwd. Met het onderhouden van website wordt niet alleen bedoeld het plaatsen van teksten, afbeeldingen of video’s op de website.

In WordPress wordt er naast een thema ook gebruik gemaakt van plugins, eenvoudig gezegd wordt er door middel van een plugin extra functionaliteit toegevoegd. Zowel voor het thema als voor de plugins komen regelmatig nieuwe versies uit die geïnstalleerd, geactiveerd en getest moeten worden. Dit geldt ook voor nieuwe versies van WordPress. Deze updates zijn cruciaal, omdat u anders de kans loopt dat de website niet meer correct werkt of dat u een risico loopt qua beveiliging. Nu denkt u wellicht, is dit wel het juiste Content Management Systeem (CMS). Behalve het feit dat WordPress het meest gebruikte CMS is, krijgt u bij andere CMS’en zoals bijvoorbeeld Joomla of Drupal ook te maken met updates.

Op zich kunt u een website prima zelf onderhouden, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen. Wij hebben daarvoor een tweetal onderhoudspakketten samengesteld.

 

 

 

 

Website onderhoud

Pakketten voor WordPress website onderhoud

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Pin It on Pinterest