Website  vernieuwen

Een website vernieuwen kan al vanaf € 295,00

S

Website is verouderd

De vormgeving  van website is niet van deze tijd en de inhoud wordt niet goed getoond op tablet en telefoon

S

Website te traag

Uw website is te traag en uw klanten haken steeds meer af

S

Afhankelijk van anderen

U bent volledig afhankelijk van anderen als u uw website wilt wijzigen. Dat kan anders!

Verouderde website

U heeft een website die jaren geleden is gemaakt. De website voldeed prima, maar de vormgeving niet meer van deze tijd en de inhoud wordt niet meer goed weergegeven op tablet en telefoon. Als de klant de inhoud bekijkt moet hij/zij horizontaal scrollen.

Een WordPress website laten maken ?  Dit hoeft niet! Wij kunnen uw website vernieuwen, zodat de vormgeving weer up-to-date is en de inhoud weer correct wordt getoond op tablet en telefoon.

 

website vernieuwen

Wist u dat een niet goed uitziende website zorgt voor een slechte indruk bij uw (potentiele) klanten

langzame website

Website te traag

Uw website is traag en u merkt dat (nieuwe) klanten hierdoor afhaken. Uit studies blijkt dat als een webpagina langer laadt dan 3 seconden 40% van de klanten afhaken. Tevens blijkt dat een snelle website een positieve invloed heeft op de betrouwbaarheid van de website. Een trage website heeft ook tot gevolg dat u minder goed gaat scoren in Google, omdat snelheid een ranking factor is.

 

 

Wist u dat meer dan 33% van alle websites draait op WordPress

Afhankelijk van anderen

U heeft een website laten maken door een webbouwer. Het probleem is dat u bij elke aanpassing weer de webbouwer moet benaderen om de wijziging op uw website uit te laten voeren. Dit kost u veel geld. Meestal is het probleem dat er een CMS (Content Management Systeem) is gekozen dat niet gebruikersvriendelijk is of dat er custom made website is gemaakt. Wij gebruiken WordPress als CMS. WordPress is het meest populaire CMS, waarmee u zelf de wijzigingen op een eenvoudige wijze kunt uitvoeren.

Wilt u uw website laten migreren naar WordPress en daarmee veel geld besparen, wacht dan niet langer vraag een offerte aan.

 

webdesigner

Website vernieuwen

Wilt u een vernieuwde website met een mooie vormgeving die goed toont op tablet en telefoon, meer bezoekers trekt en die u zelf kunt onderhouden? Of wilt u toch een Wordpress website laten maken. Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Het is volledig gratis en verplicht tot niets.

Pin It on Pinterest