WordPress plugins

Heeft u WordPress plugins nodig, wacht niet langer

WordPress plugins zijn stukjes extra functionaliteit die aan een WordPress website kunnen worden toegevoegd. Er zijn en worden ontzettend veel plugins ontwikkeld. Er zijn plugins die gratis zijn en plugins waarvoor je moet betalen. Wij gebruiken zowel gratis als betaalde plugins. We proberen echter het aantal te beperken, omdat te veel plugins meestal een negatieve invloed heeft op de snelheid van de website.

Het kan een hele zoektocht worden als je op zoek bent naar een plugin met een specifieke functionaliteit. Je denkt het gevonden te hebben, maar er ontbreekt toch iets aan. In sommige gevallen heb je het gevonden, maar er worden geen updates meer uitgebracht. Ook kan het voorkomen dat er helemaal nog geen plugin is ontwikkeld die voldoet aan de eisen en wensen.

 

Wordpress plugins

WordPress plugins laten ontwikkelen

 

Wij ontwikkelen WordPress plugins die voldoen aan de eisen en wensen die jij stelt. Wij kunnen geen standaardprijs afgeven, omdat het echt maatwerk is. Wij zorgen ervoor dat de plugins het eerste jaar up-to-date blijven.

Als u wilt dat de plugin na dat jaar wordt onderhouden, dan sluiten wij een onderhoudscontract af. Dit is echter geen must, maar wel aan te raden.

 

Een voorbeeld van een WordPress plugin 

Voor een aantal winkelcentra hebben wij een interactieve kaart gemaakt, waarmee het voor een bezoeker visueel duidelijk wordt waar een winkel in een winkelcentrum gevesitigd is. De afbeelding van de kaart is op een eenvoudige wijze te uploaden. Om een gedeelte van een kaart te kunnen oplichten, kunnen er coördinaten worden toegevoegd. Dit kan gebeuren door het invullen van coördinaten, maar ook door het klikken op de hoeken van een gedeelte van een afbeelding. Hierdoor wordt dat gedeelte in feite gevuld.

Ook is er een filtering toegepast door het toevoegen van categorieën, waardoor het eenvoudig is om bijvoorbeeld te zoeken op winkels die voeding verkopen. Als je met de muis over de kaart gaat, dan de winkels gehighlight met de naam van de winkel. Als er vervolgens wordt gedrukt op een specifieke winkel, dan wordt de specifieke pagina geopend van de winkel. Dit gebeurt ook als het op de naam van de winkel wordt gedrukt.

Het mag duidelijk zijn dat deze plugin niet alleen voor winkelcentra gebruikt kan worden, maar dat er veel meer toepassingen mogelijk zijn. Denk aan een afbeelding van een auto. Je kunt dan voor elk onderdeel van de auto laten oplichten, een beschrijving geven en als je klikt op de afbeelding een pagina openen met een uitgebreide beschrijving.

De plugin kan ook als basis dienen om nog meer functionaliteiten toe te voegen. Wij komen graag even langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Bent u geinteresseerd in deze plugin, neem dan vrijblijvend contact met ons op

Interactieve map

De werkwijze bij het ontwikkelen van een WordPress plugin

 

Stap 1. Wij maken een afspraak om de eisen en wensen te bespreken. 

Stap 2. Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte 

Stap 3. Als je akkoord gaat, gaan wij de plugin bouwen 

Stap 4. Wij sturen regelmatig een update over de voortgang van de te bouwen plugin 

Stap 5. De plugin is gereed en getest. 

Stap 6. Wij installeren de plugin op de website

Stap 7. Wij geven een korte uitleg over het gebruik van de plugin

 

Wil je een maatwerk plugin laten ontwikkelen of een WordPress website laten maken, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij komen graag langs om een en ander te bespreken. Uiteraard is dit vrijblijvend.

Pin It on Pinterest