WordPress webshop

Een WordPress webshop laten bouwen kan een aanvulling zijn op uw WordPress website, als u bijvoorbeeld producten of diensten verkoopt. Als u nog geen website heeft, ga naar WordPress website laten bouwen voor meer informatie.

Er zijn verschillende plugins voor WordPress waarmee een webshop kan worden ingericht. De meest populaire is Woocommerce. Dit is een gratis plugin met heel veel mogelijkheden. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met Woocommerce en hebben verschillende webshops hiermee opgezet. Net als bij WordPress kunt u zelf een webshop inrichten, echter dit vergt veel tijd en gezien de mogelijkheden loopt u de kans om fouten te maken. Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen.

 

Wordpress webshop

 

 

De kosten hiervoor zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Hoeveel producten moeten er in het systeem worden gezet
  • Welke producten of diensten gaat u verkopen
  • Welke koppelingen moeten er komen (betaalprovider, tool om nieuwsbrieven te verzenden, logistieke dienstverlener etc.)
  • Hoeveel producteigenschappen moeten er vermeld worden
  • Hoe moet de voorraad worden beheerd
  • Wordt er gebruik van standaard oplossingen of wilt u iets anders bijvoorbeeld met de layout
  • Wilt u een meertalige webshop

Als het duidelijk is wat er moet gebeuren, ontvangt u van ons een offerte. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag. Het inrichten zal een gezamenlijke inspanning zijn. Hoe meer u betrokken bent, hoe makkelijker het wordt om zelf de webshop te onderhouden.

Net als bij het bouwen van een WordPress website, zullen wij de webshop uitgebreid testen voordat deze wordt opgeleverd.  Als u wilt kunt u meedoen in het testproces.

Geïnteresseerd? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Als u besluit om met ons samen te werken, dan verzorgen wij een basistraining over hoe u de WordPress webshop kan onderhouden. Het is overigens ook mogelijk dat wij gedurende een bepaalde periode u hierbij ondersteuning bieden.

Pin It on Pinterest