WordPress webshop laten maken

 

Wilt u een webshop laten bouwen tegen een scherpe prijs?

Een WordPress webshop laten maken is een aanvulling op uw WordPress website, als u bijvoorbeeld producten of diensten verkoopt. Als u nog geen website heeft, ga naar WordPress website laten bouwen voor meer informatie. Er zijn verschillende plugins voor WordPress waarmee een webshop kan worden ingericht. De meest populaire is Woocommerce. Dit is een gratis plugin met heel veel mogelijkheden. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring met Woocommerce en hebben verschillende webshops hiermee opgezet. Net als bij WordPress kunt u zelf een webshop inrichten, echter dit vergt veel tijd en gezien de mogelijkheden loopt u de kans om fouten te maken. Soms ontbreekt het ook aan technische kennis en het belangrijkste punt is dat een webshop niet alleen moet worden gevonden in de zoekmachines zoals Google, maar ook moet converteren. Wij maken conversie gerichte webshops met Woocommerce.

Bent u geïnteresseerd, neem contact met ons op. De werkwijze is overigens gelijk aan bij bouwen van een WordPress website.

 

wordpress webshop laten maken

Kosten WordPress webshop laten maken

De kosten hiervoor zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Hoeveel producten moeten er in het systeem worden gezet
  • Welke producten of diensten gaat u verkopen
  • Welke koppelingen moeten er komen (betaalprovider, tool om nieuwsbrieven te verzenden, logistieke dienstverlener etc.)
  • Hoeveel producteigenschappen moeten er vermeld worden
  • Hoe moet de voorraad worden beheerd
  • Wordt er gebruik van standaard oplossingen of moet er iets additioneel gebouwd worden
  • Wilt u een meertalige webshop

 

Bouwen webshop

Als het duidelijk is wat er moet gebeuren, ontvangt u van ons een offerte. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag. Het inrichten zal een gezamenlijke inspanning zijn. Hoe meer u betrokken bent, hoe makkelijker het wordt om zelf de webshop te onderhouden.

De meeste van onze webshops gebruiken Mollie als betaalprovider. Daarmee kunt u gemakkelijk uw klanten laten betalen met bijvoorbeeld iDEAL. Mollie biedt echter veel meer mogelijkheden zoals Paypal, Credit cards en bijvoorbeeld voor Belgische klanten Bancontact. Het is echter uw keuze welke betaalprovider u kiest.

Daarnaast is het belangrijk om goed te onderzoeken met welke logistieke dienstverlener u zaken mee wilt doen. Wij kunnen hiermee rekening houden, zodat u op een efficiente manier uw verzending kunt regelen.

Net als bij het bouwen van een WordPress website, zullen wij de webshop uitgebreid testen voordat deze wordt opgeleverd.  Als u wilt kunt u meedoen in het testproces.

Geïnteresseerd? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Als u besluit om met ons samen te werken, dan verzorgen wij een basistraining over hoe u de WordPress webshop kan onderhouden. Het is overigens ook mogelijk dat wij gedurende een bepaalde periode u hierbij ondersteuning bieden.

iDEAL
MasterCard
Bancontact

Onderhoud WordPress webshop

Net zoals een website, zal ook een webshop onderhouden moeten worden. Wij kunnen u daarbij op verschillende manieren bij helpen. Wij hebben echter geen standaardpakket, waaruit u kunt kiezen. E.e.a. is afhankelijk van wat uw wensen met betrekking tot het onderhoud.

Neem vrijblijvend contact met ons op om dit te bespreken.

Pin It on Pinterest