WordPress webshop laten maken

 Wilt u een webshop laten bouwen tegen een scherpe prijs?

U wilt een WordPress webshop laten maken om uw producten of diensten te verkopen. U zoekt hierbij een partner die kennis heeft van verschillende branches en die met u meedenkt over de opzet van een webshop. Wat is verstandig om te doen en wat niet. Welke valkuilen zijn er bij het opzetten van een webshop en hoe kun je die vermijden.  Wij kunnen u hiermee helpen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren en natuurlijk een webshop bouwen die voldoet aan uw eisen en wensen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress webshop met behulp van de plugin Woocommerce. Dit is een e-commerce plugin, is gratis en biedt heel veel mogelijkheden

Net als bij WordPress kunt u zelf een webshop inrichten, echter dit vergt veel tijd en gezien de mogelijkheden loopt u de kans om fouten te maken. Soms ontbreekt het ook aan technische kennis en het belangrijkste punt is dat een webshop niet alleen moet worden gevonden in de zoekmachines zoals Google, maar ook moet converteren. Wij maken conversie gerichte webshops met Woocommerce.

Wilt u een Woocommerce webshop laten bouwen, neem contact met ons op. De werkwijze is overigens gelijk aan bij WordPress website laten maken.

Waarom een WordPress webshop laten maken door Q-Business

R

Veel ervaring met het ontwikkelen van professionele WordPress webshops

R

2 weken nazorg na oplevering

R

SEO expertise aanwezig

R

Flexibel

R

Kennis van verschillende branches

R

Conversie gerichte aanpak

R

Snelle oplevering

R

Korte training over het gebruikt van Woocommerce

wordpress webshop laten maken

Kosten bij een WordPress webshop laten maken

De kosten hiervoor zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Wilt u gebruik maken van standaard templates of wilt u meer een WordPress webshop op maat laten maken.
  • Gaat u zelf de producten in het systeem zetten of moeten wij dat doen
  • Welke producten of diensten gaat u verkopen
  • Welke koppelingen moeten er komen (betaalprovider, tool om nieuwsbrieven te verzenden, logistieke dienstverlener etc.)
  • Wordt er gebruik van standaard oplossingen of moet er iets additioneel gebouwd worden
  • Wilt u een meertalige webshop

Kortom, de prijs is afhankelijk van uw eisen en wensen.

 

Bouwen WordPress webshop

Als het duidelijk is wat er moet gebeuren, ontvangt u van ons een offerte. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag. Het inrichten zal een gezamenlijke inspanning zijn. Hoe meer u betrokken bent, hoe makkelijker het wordt om zelf de webshop te onderhouden.

De meeste van onze webshops gebruiken Mollie als betaalprovider. Daarmee kunt u gemakkelijk uw klanten laten betalen met bijvoorbeeld iDEAL. Mollie biedt echter veel meer mogelijkheden zoals Paypal, Credit cards en bijvoorbeeld voor Belgische klanten Bancontact. Het is echter uw keuze welke betaalprovider u kiest.

Daarnaast is het belangrijk om goed te onderzoeken met welke logistieke dienstverlener u zaken mee wilt doen. Wij kunnen hiermee rekening houden, zodat u op een efficiente manier uw verzending kunt regelen.

Net als bij WordPress website laten maken, zullen wij de webshop uitgebreid testen voordat deze wordt opgeleverd.  Als u wilt kunt u meedoen in het testproces.

Geïnteresseerd? Wij komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Als u besluit om met ons samen te werken, dan verzorgen wij een basistraining over hoe u de WordPress webshop kan onderhouden. Het is overigens ook mogelijk dat wij gedurende een bepaalde periode u hierbij ondersteuning bieden.

iDEAL
MasterCard
Bancontact

Onderhoud WordPress webshop

Net zoals een website, zal ook een webshop onderhouden moeten worden. Wij kunnen u daarbij op verschillende manieren bij helpen. Wij hebben echter geen standaardpakket waaruit u kunt kiezen. E.e.a. is afhankelijk van wat uw wensen met betrekking tot het onderhoud.

Neem vrijblijvend contact met ons op om dit te bespreken.

Enkele WordPress webshops die wij gebouwd hebben

Margadewaard

Oorspronkelijk was dit een website waar diensten werden aangeboden. De klant heeft toen besloten om een webshop, Art shop,  hieraan toe te voegen.

wordpress webshop

Dit is puur een webshop. Alleen is er gekozen vanwege SEO om per product een aparte pagina te maken met uitgebreide informatie. Dit heeft geresulteerd in verschillende Top 3 posities in Google.

doggybench

Webshop gemaakt voor het verkopen van hondenbenches, hondenmanden en accessoires. Verder een landingspagina gemaakt voor verschillende zoekwoorden.

Wilt u ook een WordPress webshop laten maken?

Pin It on Pinterest