WordPress website laten maken

 U kunt al een professionele website laten bouwen voor slechts € 595,00

Uniek ontwerp

Responsive

WordPress

Persoonlijk contact

Waarom kiezen voor Q-Business bij het maken van een website?

Veel ervaring met het ontwikkelen van websites

Kennis van verschillende branches

Lage kosten

SEO expertise in huis

k

2 opties qua ontwerp

Snelle oplevering

Gratis opleiding

Gratis nazorg na oplevering

Welke 2 mogelijkheden qua ontwerp bieden wij?

l

Lay-out ontwerp voor uw business

Hierbij gaan we op zoek naar een lay-out die het beste aansluit bij uw business. Op basis van deze lay-out gaan we verder ontwikkelen. Om verwarring te voorkomen, het is geen standaard template. De lay-outs zijn volledig aanpasbaar, waardoor u een unieke website krijgt.

 

j

Website op maat laten maken

We doorlopen samen de stappen die bij de werkwijze (zie hieronder) worden vermeld. Wij maken dan een ontwerp rekening houdend met uw eisen en wensen. Op basis van het ontwerp gaan we uw (nieuwe) website ontwikkelen. We houden verschillende sessies om de details verder uit te werken.

Wat doen wij niet

Wij gebruiken geen standaard templates. De reden hiervoor is dat de meeste templates beperkt zijn in de mogelijkheden en daarnaast lijken de meeste websites die gebouwd zijn met standaard templates op elkaar. Wij zien als voordeel dat wellicht de website snel kan worden opgeleverd. Soms is ook de prijs iets lager, maar zoals gezegd de mogelijkheden blijven beperkt. Wij willen graag een unieke website opleveren. Dit duurt meestal iets langer, maar dan krijgt u ook de website die beter aansluit bij uw eisen en wensen.

Wilt u een professionele WordPress website laten bouwen

Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Werkwijze WordPress website laten maken

Onze werkwijze om tot een voorstel te komen

 

Wij volgen de volgende stappen om te komen tot een goed beeld wat de eisen en wensen zijn voor het maken van uw nieuwe website:

 

 • Achterhalen van de doelstelling. Dus wat wilt u met uw website bereiken. Wilt u (meer) bezoekers trekken, een nieuw merk in markt zetten, wilt u uw publiek alleen informeren, gaat het om een digitaal visitekaartje of wilt u ook producten of diensten verkopen. Kortom, het startpunt bij ons is uw doelstelling!

 

 • Functionaliteiten vaststellen. Welke functionaliteiten zijn voor uw organisatie noodzakelijk of wenselijk. Denk daarbij aan een afsprakenmodule, een evenementenmodule, meertaligheid of koppelingen met andere systemen, zoals een payment provider of een systeem waarmee nieuwsbrieven kunnen worden verzonden.

 

 • Bespreken navigatie van uw website. Uw bezoekers moeten op een eenvoudige manier zijn/haar doel bereiken. Ze komen met een bepaalde reden op de website.

 

 • Interactie met de gebruiker vaststellen. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief, een contactformulier, een white paper of …

 

 • Bij lay-out ontwerp het kiezen van een lay-out die aansluit op uw business. Bij een website op maat laten maken wordt dit tijdens het ontwikkelen gedaan. We gaan de vormgeving dan samen bepalen in een aantal sessies.

Na het gesprek ontvangt u van ons een voorstel. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we gezamenlijk aan de slag. 

 

U heeft akkoord gegeven op het voorstel. Hoe nu verder?

Lay-out ontwerp
 1. U kiest een lay-out ontwerp die u vindt passen bij uw business.
 2. U geeft aan welk lettertype, kleuren en grootte van letters er gebruikt moeten worden.
 3. Wij installeren het ontwerp en passen het lettertype, de kleuren en de grootte van de letters aan. We hebben dan een basis.
 4. Naar aanleiding van de informatie die we al eerder hebben gekregen en die vermeld staat in de offerte, gaan we de website verder uitbreiden. Het resultaat is online te bekijken, waardoor u direct uw feedback kunt geven.
 5. De website wordt aangepast naar aanleiding van uw feedback.
 6. U levert de teksten en foto’s/video’s aan en wij verwerken dat erin.
 7. De website met de teksten en media is gereed en we gaan nu de site finetunen. We houden een sessie om dit te bespreken.
 8. De punten die uit de sessie naar voren zijn gekomen worden verwerkt.
 9. De website is gereed en u heeft uw akkoord gegeven.
 10. Voordat de oplevering plaatsvindt, zullen we een opleiding verzorgen, zodat u zelf de website kunt onderhouden.
 11. De website wordt opgeleverd.
 12. Binnen 2 weken na oplevering kunnen er nog gratis kleine wijzigingen worden aangebracht.
Website op maat laten maken
 1. We beginnen met een sessie om het ontwerp te bespreken.
 2. Naar aanleiding van deze sessie gaan we de homepage bouwen.
 3. We houden een sessie om de homepage te bespreken. U geeft uw feedback en wij passen de homepage aan.
 4. Vervolgens gaan we de overige pagina’s bouwen. U kunt de voortgang van de bouw online volgen en hier feedback op geven.
 5. We zullen nog een aantal keren bij elkaar komen om de voorgang te bespreken.
 6. U levert de teksten en foto’s/video’s aan en wij verwerken dat erin.
 7. De website met de teksten en media is gereed en we gaan nu de site finetunen. We houden een sessie om dit te bespreken.
 8. De punten die uit de sessie naar voren zijn gekomen worden verwerkt.
 9. De website is gereed en u heeft uw akkoord gegeven.
 10. Voordat de oplevering plaatsvindt, zullen we een opleiding verzorgen, zodat u zelf de website kunt onderhouden.
 11. De website wordt opgeleverd.
 12. Binnen 2 weken na oplevering kunnen er nog gratis kleine wijzigingen worden aangebracht.

Waar houden wij ook rekening mee bij het bouwen van uw website?

Social media

Standaard zorgen wij ervoor dat er een integratie komt met één of meerdere social media platformen.

Het is tegenwoordig belangrijk dat uw bedrijf daar zichtbaar is. Echter het dient wel, net zoals de website, onderhouden te worden.

Wat we vaak zien is dat ze in begin enthousiast berichten plaatsen op een platform, maar dat dit na verloop van tijd steeds minder en minder wordt. Op een gegeven moment wordt er helemaal geen bericht meer geplaatst. Dat is natuurlijk zonde van de tijd en de energie die men er insteekt.

Denk dus goed na voordat u hieraan begint. Wij denken graag met u mee. Uw succes is tenslotte ook ons succes.

Google analytics

Een website laten maken en verder geen aandacht besteden aan wie uw website bezoekt is onverstandig.

Om het verkeer naar uw website te kunnen monitoren, zal Google Analytics gekoppeld worden aan uw website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld zien welke pagina’s van uw website bezocht worden, welke devices er gebruikt worden, uit welk land een bezoeker komt, hoeveel tijd hij/zij besteedt bij het bezoeken van een pagina.

Google Analytics is zeer uitgebreid en gratis. Wij zullen met u een dashboard samenstellen in Google Analytics, zodat u in één oogopslag de belangrijkste zaken kunt zien.

De bedoeling is om de verkregen informatie te gebruiken om de website verder te perfectioneren. 

 

Privacy

Een website laten maken zonder rekening te houden met de privacy wetgeving is niet verstandig. Met betrekking tot die privacy in het kader van de AVG/GDPR, gaan we u adviseren welke maatregelen er getroffen moeten worden om te voldoen aan deze wetgeving. De maatregelen zijn onder andere:

 • Geven van een cookiemelding
 • Bij contactformulieren moet de klant toestemming geven om de ingevulde informatie te mogen verwerken
 • Treffen veiligheidsmaatregelen (o.a. SSL certificaat) 
 • Afsluiten verwerkersovereenkomsten. O.a. met Google. 

De kosten van een WordPress website laten maken

De kosten voor het bouwen van een WordPress website beginnen bij € 595,00. Dit is op basis van een lay-out ontwerp met maximaal 6 pagina’s. Voor een privacy pagina en/of een algemene voorwaarden pagina zullen we geen extra kosten in rekening brengen. Voor een website die slechts 1-3 pagina’s bevat, zullen de kosten lager uitvallen.

Naast het bouwen van de website hebben wij ook een aantal opties (SEO zoekwoordenonderzoek, hosting en website onderhoud) die u kunt toevoegen.

Bekijk onze prijzen en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

SEO bij het bouwen van een website in WordPress

SEO is de afkorting van Search Engine Optimalization of in gewoon Nederlands zoekmachine optimalisatie. De bedoeling hierbij is dat uw website door zoekmachines niet alleen wordt gevonden, maar dat een pagina van uw website ook zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van onder andere Google wordt getoond. Hierdoor zult u meer bezoekers krijgen.

Hiervoor moeten een aantal activiteiten worden uitgevoerd om dit te realiseren. Dit wordt uitgelegd bij SEO verbeteren.

Elke website die wij bouwen wordt zoekmachine vriendelijk opgeleverd.

SEO WordPress
website onderhoud WP

Website onderhoud

U heeft een WordPress website laten maken en de website is live. Wat moet er dan nu nog gedaan worden? Dat is afhankelijk van wat uw doelstelling is. Sommige zullen extra content toevoegen, meestal door nieuwe berichten op de website te plaatsen om de klanten te informeren of ze sturen mails naar hun klanten over bijvoorbeeld nieuwe producten, diensten of aanbiedingen.

Wat echter voor iedereen geldt is dat de website moet worden onderhouden. Wij constateren regelmatig dat dit niet gebeurt en dat kan de nodige problemen opleveren. Bij website onderhoud wordt dit verder uitgelegd.

WordPress webshop

U heeft een website of u wilt een professionele website laten bouwen met de mogelijkheid om (digitale) producten te verkopen. Met WordPress is dit mogelijk door gebruik te maken van een e-commerce plugin.

Wij gebruiken Woocommerce. Dit is inmiddels één van de meest gebruikte plugins voor WordPress voor e-commerce. Het is zeer uitgebreid en eenvoudig te onderhouden. Ga naar WordPress webshop voor meer informatie.

WP webshop

Enkele websites

Bent u benieuwd naar de websites die wij recentelijk hebben opgeleverd, bekijk dan ons werk. Daar wordt e.e.a. kort toegelicht en kunt u de gebouwde websites bezoeken.

Veelgestelde vragen

Wat wordt er bedoeld met responsive

Wij leveren de website responsive op. Dit betekent dat de website zich aanpast aan de grootte van het scherm van het apparaat (PC, laptop, tablet en telefoon) dat gebruikt wordt bij het bezoeken van de website.

Word ik eigenaar van de website

Uiteraard wordt u eigenaar van de website?

Is het mogelijk om een aparte website te laten maken speciaal voor mobiel

De website is responsive, dus geschikt voor mobiel en tablet. Een aparte website voor mobiel is mogelijk, echter wel tegen een meerprijs?

Kan ik een onderhoudspakket upgraden

Ja, u kunt een onderhoudspakket upgraden?

Is het verstandig om SEO op te nemen in een pakket?

Wij vinden het verstandig, maar het ligt eraan wat u met uw website wilt doen. Is het alleen een digitaal visitekaartje, dan is het niet nodig. Wilt u echter bezoekers trekken naar uw website, dan is het toch echt verstandig om dit te doen.

Welke tools gebruiken jullie om te bouwen

Wij gebruiken divi of elementor om websites te bouwen. Dit zijn visual builders, waardoor u zelf gemakkelijk uw website kan aanpassen. U ziet direct het resultaat als u een wijziging doorvoert.

Kan ik de website verhuizen naar een andere provider

We zouden het jammer vinden als u niet meer onze klant wilt zijn, maar u kunt de website verhuizen naar een andere provider?

Kan ik op elk moment een onderhoudscontract afsluiten voor mijn website

Ja, dat is mogelijk. Ook als u niet een website heeft laten maken bij een andere organisatie. In het laatste geval zullen wij echter eerst een intake doen om te zien hoe de staat van onderhoud van de website ervoor staat.

Zijn jullie ook een hostingprovider

Neen, we huren capaciteit bij een grote hostingprovider die bekend staat om hun uitstekende service.

Zijn er kosten aan een offerte verbonden?

Neen, we rekenen geen kosten aan voor het maken van een offerte. Het is ook volledig vrijblijvend.

Klanten aan het woord

Van twitter:
Even een shoutout voor SEO-specialist en websitemaker Tony van den Bogaard van q-business.nl. Hij heeft mijn nieuwe website ericburger.nl echt schitterend gemaakt! #aanbevolen

 

Eric Burger

Projectmanager/consultant/trainer, eric burger document management

Met veel creativiteit, kennis, kunde en geduld is het Q-Business gelukt om op tijd deze website te maken. Hartelijk dank!

 

Sjoerd Boomsma

Kwaliteitsprofessional, Bring out the Best

De samenwerking met Q-Business is uitstekend. Ze denken met je mee en komen met goede voorstellen. De communicatie is uitstekend en de ondersteuning is ook prima. Elke 2/3 jaar laat ik de website vernieuwen en iedere keer is het weer geheel anders.

Willem Hamel

Zaakvoerder, Pannenkoekenboot Dessel

Het is fijn om samen te werken met Q-Business. Ze luisteren goed naar mijn wensen en komen met goede ideeën. De website levert veel nieuwe patiënten op. Daarnaast zijn ze zeer flexibel en wijzigingen worden snel aangepast.

Ingeborg

Acupuncturist, Acupunctuur van de Kerkhof

Wilt U een professionele WordPress website laten maken?

Pin It on Pinterest