WordPress website laten maken

U kunt al een professionele website laten bouwen voor slechts € 495,00!

Uniek ontwerp

Responsive, dus toont ook goed op tablet en telefoon

Eenvoudig zelf te onderhouden met WordPress

Koppelingen met Google Analytics en Social Media

Zoekmachine (Google) vriendelijk

AVG ready

Waarom kiezen voor Q-Business

Wij hebben veel ervaring met het ontwikkelen van professionele WordPress websites en bij ons heeft u keuze uit 3 opties: 

k

Business website

Deze website is voorzien van alle standaard functionaliteiten. De website heeft een bepaalde indeling, maar deze kan worden gewijzigd. Ook de kleuren, lettertypes en grootte van lettertypes kunnen worden veranderd. Voor de header en de footer zijn er verschillende mogelijkheden waaruit u kunt kiezen.

VOOR WIE:

Voor bedrijven die snel een WordPress website willen laten bouwen tegen een scherpe prijs.

l

Lay-out ontwerp voor uw business

Hierbij gaan we op zoek naar een lay-out dat het beste aansluit bij uw business. Op basis van deze lay-out gaan we verder ontwikkelen. Het biedt ook meer functionaliteiten dan bij de business website. Om verwarring te voorkomen, het is geen standaard template. De lay-outs zijn volledig aanpasbaar, waardoor u een unieke website krijgt.

 

VOOR WIE:

Bedrijven die een professionele WordPress website willen laten maken gericht op hun branche.

j

Maatwerk

We doorlopen samen de stappen die bij de werkwijze (zie hieronder) worden vermeld. Wij maken dan een ontwerp rekening houdend met uw eisen en wensen. Op basis van het ontwerp gaan we de website ontwikkelen.

VOOR WIE:

Bedrijven die een professionele WordPress website willen laten maken gericht op de eisen en wensen die gesteld worden.

Wilt u een professionele website laten bouwen

Aarzel niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Werkwijze website bouwen

Onze werkwijze bij een website laten bouwen

 

Wij volgen de volgende stappen om te komen tot een goed beeld wat de eisen en wensen zijn voor het maken van uw nieuwe website.

 

  • Achterhalen van de doelstelling. Dus wat wilt u met uw website bereiken. We kiezen dus bewust voor een marketing/bedrijfkundige aanpak en niet een ICT aanpak, zoals het kiezen van een template, het vullen van de template met content en afbeeldingen/video’s en klaar is de website.

 

  • Functionaliteiten vaststellen. Welke functionaliteiten zijn voor uw organisatie noodzakelijk of wenselijk. Denk daarbij aan een afsprakenmodule, een evenementenmodule of meertaligheid.

 

  • Bespreken navigatie van de website. Uw bezoekers moeten op een eenvoudige manier zijn/haar doel bereiken. Ze komen met een bepaalde reden op de website.

 

 

  • Interactie met de gebruiker vaststellen. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief, een contactformulier, een white paper of …

 

 

  • Kiezen van een lay-out die aansluit op uw business. Voor maatwerk wordt dit tijdens het ontwikkelen gedaan. We gaan de vormgeving dan samen bepalen in een aantal sessies.

Na het gesprek ontvangt u van ons een voorstel. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we gezamenlijk aan de slag. 

 

Bouwen van de website

Zoals gezegd gaan we samen de website vormgeven. We hebben verschillende contactmomenten om het design, behalve bij layouts, en overige zaken door te spreken. Meestal komen we naar uw kantoor, eventueel ook in de avonduren.

Online kunt u overigens de vorderingen van de bouw van uw website bekijken. De website wordt responsive opgeleverd, dus toont ook goed op tablet en smartphone.

Wat wordt er van u verwacht?

Er wordt van u verwacht dat u afbeeldingen/video’s en teksten aanlevert. Eventueel kunnen wij tegen een meerprijs de teksten aanleveren. Onze tekstschrijver zal dan contact met u opnemen om de inhoud te bespreken. 

Uitleg over WordPress en het thema

Voordat de website wordt opgeleverd, live gaat, geven we uitleg over het gebruik van het CMS (WordPress) en van het thema met als doel dat u zelf de website kunt beheren.

Oplevering en nazorg

De oplevering en nazorg is altijd een belangrijke stap in het opleveren van een project. Voor de oplevering, hebben we de website uitgebreid getest op de verschillende devices (laptop/PC, tablet en smartphone).

Na uw goedkeuring, zullen we de website live zetten. De praktijk leert echter dan gedurende enkele weken na de oplevering er toch verzoeken binnenkomen om een aantal kleine zaken te veranderen. Derhalve is besloten om gedurende twee weken na de livegang GRATIS nazorg te bieden.

Na die twee weken kunt u, als u de website niet zelf wilt beheren, een onderhoudspakket afsluiten, waarbij u alleen technisch of technisch en functioneel wordt ondersteund. Bij sommige pakketten zit de technische ondersteuning gedurende 3 maanden al in de dienstverlening.

De kosten van een website laten maken

De kosten voor het bouwen van een WordPress website op basis van een business website beginnen bij € 495,00.

Naast het bouwen van de website hebben wij ook een aantal opties (SEO zoekwoordenonderzoek, hosting en website onderhoud) die u kunt toevoegen.

Bekijk onze prijzen en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

kosten wordpress website laten bouwen
Privacy

Privacy

 

Een website laten maken zonder rekening te houden met de privacy wetgeving is niet verstandig. Met betrekking tot die privacy in het kader van de AVG/GDPR, gaan we u adviseren welke maatregelen er getroffen moeten worden om te voldoen aan deze wetgeving. De maatregelen zijn onder andere:

  • Geven van een cookiemelding
  • Bij contactformulieren moet de klant toestemming geven om de ingevulde informatie te mogen verwerken
  • Treffen veiligheidsmaatregelen (o.a. SSL certificaat) 
  • Afsluiten verwerkersovereenkomsten. O.a. met Google. 

 

 

 

Responsive design

De websites die wij ontwikkelen worden responsive opgeleverd. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het device (PC, laptop, tablet en telefoon) dat gebruikt wordt. Gezien het feit dat er steeds meer gebruikers een tablet of telefoon gebruiken om zaken op te zoeken is responsive design dus een must.

responsive overzicht pannenkoekenboot

Social media

Standaard zorgen wij ervoor dat er een integratie komt met één of meerdere social media platformen.

Het is tegenwoordig belangrijk dat uw bedrijf daar zichtbaar is. Echter het dient wel, net zoals de website, onderhouden te worden.

Wat we vaak zien is dat ze in begin enthousiast berichten plaatsen op een platform, maar dat dit na verloop van tijd steeds minder en minder wordt. Op een gegeven moment wordt er helemaal geen bericht meer geplaatst. Dat is natuurlijk zonde van de tijd en de energie die men er insteekt.

Denk dus goed na voordat u hieraan begint. Wij denken graag met u mee. Uw succes is tenslotte ook ons succes.

Google Analytics

Een website laten maken en verder geen aandacht besteden aan wie uw website bezoekt is onverstandig.

Om het verkeer naar uw website te kunnen monitoren, zal Google Analytics gekoppeld worden aan uw website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld zien welke pagina’s van uw website bezocht worden, welke devices er gebruikt worden, uit welk land een bezoeker komt, hoeveel tijd een bezoeker besteedt bij het bezoeken van een pagina.

Google Analytics is zeer uitgebreid en gratis. Wij zullen met u een dashboard samenstellen in Google Analytics, zodat u in één oogopslag de belangrijkste zaken kunt zien.

De bedoeling is om de verkregen informatie te gebruiken om de website verder te perfectioneren. 

SEO

SEO is de afkorting van Search Engine Optimalization of in gewoon Nederlands zoekmachine optimalisatie. De bedoeling hierbij is dat uw website door zoekmachines niet alleen wordt gevonden, maar dat een pagina van uw website ook zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van onder andere Google wordt getoond. Hierdoor zult u meer bezoekers krijgen.

Hiervoor moeten een aantal activiteiten worden uitgevoerd om dit te realiseren. Dit wordt uitgelegd bij SEO optimalisatie.

Bij een aantal van onze pakketten die u kunt kiezen, wordt al met SEO rekening gehouden. Elke website die wij bouwen wordt wel zoekmachine vriendelijk opgeleverd.

SEO WordPress
website onderhoud WP

Website onderhoud

U heeft een WordPress website laten maken en de website is live. Wat moet er dan nu nog gedaan worden? Dat is afhankelijk van wat uw doelstelling is. Sommige zullen extra content toevoegen, meestal door nieuwe berichten op de website te plaatsen om de klanten te informeren of ze sturen een mail naar hun klanten over bijvoorbeeld nieuwe producten, diensten of aanbiedingen.

Wat echter voor iedereen geldt is dat de website moet worden onderhouden. Wij constateren regelmatig dat dit niet gebeurt en dat kan de nodige problemen opleveren. Bij website onderhoud wordt dit verder uitgelegd.

WordPress webshop

U heeft een website of u wilt een website laten bouwen met de mogelijkheid om (digitale) producten te verkopen. Met WordPress is dit mogelijk door gebruik te maken van een e-commerce plugin.

Wij gebruiken Woocommerce. Dit is inmiddels één van de meest gebruikte plugins voor WordPress voor e-commerce. Het is zeer uitgebreid en eenvoudig te onderhouden. Ga naar WordPress webshop voor meer informatie.

WP webshop

Enkele projecten

Bent u benieuwd naar de projecten die wij recentelijk hebben opgeleverd, bekijk dan ons werk. Daar worden de projecten kort toegelicht en kunt u de gebouwde websites bezoeken. 

Veelgestelde vragen

Word ik eigenaar van de website

Uiteraard wordt u eigenaar van de website?

Is het mogelijk om een aparte website te krijgen speciaal voor mobiel

De website is responsive, dus geschikt voor mobiel en tablet. Een aparte website voor mobiel is mogelijk, echter wel tegen een meerprijs?

Kan ik een pakket upgraden

Ja, u kunt een pakket upgraden?

Is het verstandig om SEO op te nemen in een pakket?

Wij vinden het verstandig, maar het ligt eraan wat u met uw website wilt doen. Is het alleen een digitaal visitekaartje, dan is het niet nodig. Wilt u echter bezoekers trekken naar uw website, dan is het toch echt verstandig om dit te doen.

Kan ik de website verhuizen naar een andere provider

We zouden het jammer vinden als u niet meer onze klant wilt zijn, maar u kunt de website verhuizen naar een andere provider?

Kan ik op elk moment een onderhoudscontract afsluiten voor mijn website

Ja, dat is mogelijk. Ook als u niet een website heeft laten ontwikkelen bij een andere organisatie. In het laatste geval zullen wij echter eerst een intake doen om te zien hoe de staat van onderhoud van de website ervoor staat.

Zijn jullie ook een hostingprovider

Neen, we huren capaciteit bij een grote hostingprovider die bekend staat om hun uitstekende service.

Zijn er kosten aan een offerte verbonden?

Neen, we rekenen geen kosten aan voor het maken van een offerte. Het is ook volledig vrijblijvend.

Klanten aan het woord

De samenwerking met Q-Business is uitstekend. Ze denken met je mee en komen met goede voorstellen. De communicatie is uitstekend en de ondersteuning is ook prima. Elke 2/3 jaar laat ik de website vernieuwen en iedere keer is het weer geheel anders.

Willem Hamel

Zaakvoerder, Pannenkoekenboot Dessel

Het is fijn om samen te werken met Q-Business. Ze luisteren goed naar mijn wensen en komen met goede ideeën. De website levert veel nieuwe patiënten op. Daarnaast zijn ze zeer flexibel en wijzigingen worden snel aangepast.

Ingeborg

Acupuncturist, Acupunctuur van de Kerkhof

Wilt U een professionele WordPress website laten maken?

Pin It on Pinterest