WordPress website laten bouwen

R

Uniek ontwerp

R

Toont ook goed op tablet en telefoon

R

Makkelijk zelf te onderhouden met WordPress

R

Gratis 2 weken nazorg

R

Koppelingen met social media en Google Analytics

R

Zoekmachine (Google) vriendelijk

R

AVG ready

U heeft al een website voor € 595,00!

Waarom kiezen voor Q-Business

Een WordPress website laten bouwen is niet iets wat binnen een week geregeld is. Zeker niet als u een professionele website wilt.  Om die reden bieden wij geen standaard templates aan. Sommige standaard templates zijn technisch gezien prima, maar ze blijven beperkt aanpasbaar en sluiten niet altijd aan bij de eisen en de wensen die gesteld worden. Wij bouwen liever alles op maat. 

Wij hebben veel ervaring met het maken van professionele WordPress websites en we hanteren een bepaalde manier van werken die hieronder wordt toegelicht.

 

 

 

Wordpress website laten bouwen

Onze werkwijze

Wij volgen de volgende stappen om te komen tot een goed beeld wat de eisen en wensen zijn:

  • Achterhalen van de doelstelling. Dus wat wilt u met uw website bereiken. We kiezen dus bewust voor een bedrijfskundige aanpak en niet een ICT aanpak, zoals het kiezen van een template, het vullen van de template met content en afbeeldingen/video’s en klaar is de website.
  • Functionaliteiten vaststellen. Welke functionaliteiten zijn voor uw organisatie noodzakelijk. Denk daarbij aan een afsprakenmodule, een evenementenmodule of meertaligheid.
  • Bespreken navigatie van de website. Uw bezoekers moeten op een eenvoudige manier zijn/haar doel bereiken. Ze komen met een bepaalde reden op de website.
  • Interactie met de gebruiker vaststellen. Bijvoorbeeld een nieuwsbrief, een contactformulier, een white paper of …
  • Bepalen van de vormgeving. Hoe moet de website eruit komen te zien.

Na het gesprek ontvangt u van ons een voorstel. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we gezamenlijk aan de slag. 

Voor het ontwerp gebruiken wij een thema/template dat volledig aanpasbaar is, zodat u een unieke website krijgt. Tevens zorgen we ervoor dat uw website responsive is, dus ook goed toont op tablet en smartphone.

 

De samenwerking met Q-Business is uitstekend. Ze denken met je mee en komen met goede voorstellen. De communicatie is uitstekend en de ondersteuning is ook prima. Elke 2/3 jaar laat ik de website vernieuwen en iedere keer is het weer geheel anders.

Willem Hamel

Zaakvoerder, Pannenkoekenboot Dessel

Het vervolg

 

Zoals gezegd gaan we samen de website vormgeven. We hebben verschillende contactmomenten om e.e.a. door te spreken. Meestal komen we naar uw kantoor, eventueel ook in de avonduren. Er wordt van u verwacht dat u afbeeldingen/video’s en teksten aanlevert. Lukt het niet om teksten aan te leveren, dan kunnen wij dit, tegen een meerprijs, voor u regelen. Tevens geven wij gratis advies hoe u moet omgaan met afbeeldingen en/of video’s.

Op afstand kunt u overigens de vorderingen bekijken. Voordat de website wordt opgeleverd, live gaat, geven we uitleg over het gebruik van het CMS (WordPress) en van het thema. U kunt zelf de website beheren, echter wij kunnen u hierbij ook ondersteunen.

Bovenstaande gaat uit van de situatie dat er nog geen website is. Uiteraard helpen wij ook ondernemers die al een website hebben, maar die vernieuwd moet worden. Ook het migreren van een bestaande website (geen WordPress) naar WordPress behoort tot de mogelijkheden. Ga naar website vernieuwen voor meer informatie.

Wilt u ook een webshop toevoegen aan uw WordPress website? Wij verzorgen dat voor u. Ga naar WordPress webshop en ontdek de mogelijkheden

 

Oplevering en nazorg

 

De oplevering en nazorg is altijd een belangrijke stap in het opleveren van een project. Voor de oplevering, hebben we de website uitgebreid getest op de verschillende devices (laptop/PC, tablet en smartphone)

Na uw goedkeuring, zullen we de website live zetten. De praktijk leert echter dan gedurende enkele weken na de oplevering er toch verzoeken binnenkomen om een aantal kleine zaken te veranderen. Derhalve is besloten om gedurende twee weken na de livegang GRATIS nazorg te bieden. Na die twee weken kunt u een onderhoudspakket afsluiten, waarbij u alleen technisch of technisch en functioneel wordt ondersteund. Bij sommige pakketten zit de technische ondersteuning al in de dienstverlening.

De doorlooptijd om te komen tot het opleveren van de website bedraagt gemiddeld 4-6 weken.

 

 

Heeft u nog vragen?

Vul het formulier in en wij reageren binnen 1 dag.

Privacy

5 + 11 =

Telefoon

Wilt u liever even bellen. Geen probleem, wij staan u graag te woord

 

+31 6 54952888

SEO

SEO is de afkorting van Search Engine Optimalization. De bedoeling hierbij is dat uw website door zoekmachines niet alleen wordt gevonden, maar dat een pagina van uw website ook zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van onder andere Google wordt getoond. Hiervoor moeten een aantal activiteiten worden uitgevoerd om dit te realiseren. Dit wordt uitgelegd bij SEO website.

Bij een aantal van onze pakketten die u kunt kiezen, wordt al met SEO rekening gehouden. Elke website die wij bouwen wordt wel zoekmachine vriendelijk opgeleverd.

SEO WordPress

Privacy

Een WordPress website laten maken zonder rekening te houden met de privacy wetgeving is niet verstandig. Met betrekking tot die privacy in het kader van de AVG/GDPR, gaan we u adviseren welke maatregelen er getroffen moeten worden om te voldoen aan deze wetgeving. De maatregelen zijn onder andere:

  • Geven van een cookiemelding
  • Bij contactformulieren moet de klant toestemming geven om de ingevulde informatie te mogen verwerken
  • Treffen van veiligheidsmaatregelen (o.a. SSL certificaat) 
  • Afsluiten van verwerkersovereenkomsten. O.a. met Google. 

De meeste zaken kunnen we al voor u regelen, maar een aantal andere zaken dient u zelf te regelen. Daarbij zullen wij u wel helpen en we zullen daar geen extra kosten voor in rekening brengen

 

Social media

Standaard zorgen wij ervoor dat er een integratie komt met één of meerdere social media platformen. Het is tegenwoordig belangrijk dat uw bedrijf daar zichtbaar is. Echter het dient wel, net zoals de website, onderhouden te worden. Wat we vaak zien is dat ze in begin enthousiast berichten plaatsen op een platform, maar dat dit na verloop van tijd steeds minder en minder wordt. Op een gegeven moment wordt er helemaal geen bericht meer geplaatst. Dat is natuurlijk zonde van de tijd en de energie die men er insteekt. Denk dus goed na voordat u hieraan begint. Wij denken graag met u mee. Uw succes is tenslotte ook ons succes.

Google Analytics

Een WordPress laten maken en verder geen aandacht besteden aan wie uw website bezoekt is onverstandig. Om het verkeer naar uw website te kunnen monitoren, zal Google Analytics gekoppeld worden aan uw website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld zien welke pagina’s van uw website bezocht worden, welke devices er gebruikt worden, uit welk land een bezoeker komt, hoeveel tijd een bezoeker besteed bij het bezoeken van een pagina. Google Analytics is zeer uitgebreid en gratis. Wij zullen met u een dashboard samenstellen in Google Analytics, zodat u in één oogopslag de belangrijkste zaken kunt zien. De bedoeling is om de verkregen informatie te gebruiken om de website te perfectioneren. 

Kosten bij een WordPress website laten bouwen

De kosten voor het bouwen van website variëren van € 595,00 tot € 995,00. Dit is afhankelijk van welk pakket u kiest. Dit zijn prijzen gebaseerd op 8 pagina’s en afhankelijk wat welke opties u kiest (SEO, hosting, onderhoud) wordt de prijs van het pakket duurder. Echter er zijn situaties dat u helemaal geen 8 pagina’s nodig hebt en dat een website met 4 pagina’s meer dan voldoende is. Daarom willen wij eerst met u om tafel om te onderzoeken wat werkelijk nodig is en in bepaalde situaties vallen de kosten dan ook lager uit.

kosten wordpress website laten maken

Wilt U een professionele WordPress website laten maken?

Pin It on Pinterest