WordPress website laten bouwen

Uniek ontwerp en responsive design

Zoekmachine vriendelijk en AVG ready

Koppelingen met social media en Google Analytics

GRATIS 2 weken nazorg

Eenvoudig te onderhouden met WordPress

U heeft al een website voor € 595,00!

Een WordPress website laten bouwen is niet iets wat binnen een week geregeld is. Zeker niet als u een professionele website wilt. 

Wij hebben veel ervaring met het maken van professionele WordPress websites. 

Onze werkwijze is dat wij met u om de tafel gaan zitten om te achterhalen wat de doelstelling is. Dus wat wilt u met de website bereiken. We kiezen dus bewust voor een bedrijfskundige aanpak en niet een ICT aanpak, zoals het kiezen van een template, het vullen van de de template met content en afbeeldingen en klaar is de website.

Als de doelstelling bekend is, zullen we de functionaliteiten en de vormgeving van de website bespreken.

Na het gesprek ontvangt u van ons een voorstel. Als u akkoord gaat met ons voorstel gaan we gezamenlijk aan de slag. 

Voor het ontwerp gebruiken wij een thema dat volledig aanpasbaar is, zodat u een unieke website krijgt. Tevens zorgen we ervoor dat uw website responsive is, dus ook goed toont op tablet en smartphone.

 

 

Wordpress website laten bouwen

De procedure

 

Zoals gezegd gaan we samen de website vormgeven. We hebben verschillende contactmomenten om e.e.a. door te spreken. Meestal komen we naar uw kantoor, eventueel ook in de avonduren.  Op afstand kunt u overigens de vorderingen bekijken. Voordat de website wordt opgeleverd, live gaat, geven we uitleg over het gebruik van het CMS (WordPress) en van het thema. U kunt zelf de website beheren, echter wij kunnen u hierbij ook ondersteunen.

Bovenstaande gaat uit van de situatie dat er nog geen website is. Uiteraard helpen wij ook ondernemers die al een website hebben, maar die vernieuwd moet worden. Ook het migreren van een bestaande website (geen WordPress) naar WordPress behoort tot de mogelijkheden. Ga naar website vernieuwen voor meer informatie.

Wilt u ook een webshop toevoegen aan uw WordPress website? Wij verzorgen dat voor u. Ga naar WordPress webshop en ontdek de mogelijkheden

 

Privacy bij een WordPress website laten maken

AVG

Een WordPress website laten maken zonder rekening te houden met de privacy wetgeving is niet verstandig. Met betrekking tot die privacy in het kader van de AVG/GDPR, gaan we u adviseren welke maatregelen er getroffen moeten worden om te voldoen aan deze wetgeving. De maatregelen zijn onder andere:

  • Geven van een cookiemelding
  • Bij contactformulieren moet de klant toestemming geven om de ingevulde informatie te mogen verwerken
  • Treffen van veiligheidsmaatregelen (o.a. SSL certificaat) 
  • Afsluiten van verwerkersovereenkomsten. O.a. met Google. 

De meeste zaken kunnen we al voor u regelen, maar een aantal andere zaken dient u zelf te regelen. Daarbij zullen wij u wel helpen en we zullen daar geen extra kosten voor in rekening brengen

 

Google Analytics bij een WordPress website laten bouwen

Een WordPress laten maken en verder geen aandacht besteden aan wie uw website bezoekt is onverstandig. Om het verkeer naar uw website te kunnen monitoren, zal Google Analytics gekoppeld worden aan uw website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld zien welke pagina’s van uw website bezocht worden, welke devices er gebruikt worden, uit welk land een bezoeker komt, hoeveel tijd een bezoeker besteed bij het bezoeken van een pagina. Google Analytics is zeer uitgebreid en gratis. Wij zullen met u een dashboard samenstellen in Google Analytics, zodat u in één oogopslag de belangrijkste zaken kunt zien. De bedoeling is om de verkregen informatie te gebruiken om de website te perfectioneren.

 

 

Google Analytics

Social media bij een WordPress website laten bouwen

social media

Standaard zorgen wij ervoor dat er een integratie komt met één of meerdere social media platformen. Het is tegenwoordig belangrijk dat uw bedrijf daar zichtbaar is. Echter het dient wel, net zoals de website, onderhouden te worden. Wat we vaak zien is dat ze in begin enthousiast berichten plaatsen op een platform, maar dat dit na verloop van tijd steeds minder en minder wordt. Op een gegeven moment wordt er helemaal geen bericht meer geplaatst. Dat is natuurlijk zonde van de tijd en de energie die men er insteekt. Denk dus goed na voordat u hieraan begint. Wij denken graag met u mee. Uw succes is tenslotte ook ons succes!

Oplevering en nazorg

De oplevering en nazorg is altijd een belangrijke stap in het opleveren van een project. Voor de oplevering, hebben we de website uitgebreid getest op de verschillende devices (laptop/PC, tablet en smartphone)

 Na uw goedkeuring, zullen we de website live zetten. De praktijk leert echter dan gedurende enkele weken na de oplevering er toch verzoeken binnenkomen om een aantal kleine zaken te veranderen. Derhalve is besloten om gedurende twee weken na de livegang GRATIS nazorg te bieden. Na die twee weken kunt u een onderhoudspakket afsluiten, waarbij u alleen technisch of technisch en functioneel wordt ondersteund. Bij sommige pakketten zit de technische ondersteuning al in de dienstverlening.

De doorlooptijd om te komen tot het opleveren van de website bedraagt gemiddeld ongeveer 4-6 weken.

 

 

Wordpress website opleveren

Pin It on Pinterest